Eight within Eight within Eight within...
 

Dutch language

 

 

 

2 Balance 4 Life:

Ieder mens kan in zijn eigen kracht komen te staan! De sleutel hiervoor is om je leefgewoonte (Lifestyle) aan te passen. De vraag is dan.... heb je de karakter om te veranderen en hieraan gehoor te geven of sluit je aan in de rij zoals van je verwacht wordt in deze maatschappij (zie GLOBE MENU: Apocalypse)? Voel je je aangesproken en wil je de éérste stap zetten? Lees dan hieronder mijn aanwijzingen.

Eight insights within eight guidelines that leads to the eightfold path for self awakening:

De eerste van de acht inzichten gaat over de cyclus van het leven en de Tun Uc (enter: Maya 2012 Shift). Alle verschillende onderdelen in het Universum, van Mens tot Melkwegstelsel zijn uit de zelfde bouwstoffen opgebouwd (zie MENU GLOBE: Globe vs. Human) en ook nog eens allemaal onderheven aan cycli.

De Maya kalenders zouden helemaal geen kalender moeten heten want het woord kalender komt van het Latijnse woord calends, en dat betekent Rekeningkasboek. Het zijn gewoon cycli van hemellichamen... de Maya’s hebben de eerste cycli vanaf planeet Aarde netjes voor ons opgeschreven. Dat doormiddel van het aanbrengen van hiërogliefen op hun eigen piramides. Daarbij word de belangrijkste datum van het magische jaar 2012 (het einde van de 26000 jarige cyclus) ook in de grote piramide van Giza en als einddatum omschreven in andere culturen. Deze feiten kunnen we niet zomaar naast ons neerleggen (zie MAYA EXPERTS MENU: Johan van der Beek ).

Inzicht nr 2. Globe vs. Human; deze mooi blauwe planeet die Aarde word genoemd is de gastheer van heel de mensheid.

Globe vs. Human

Omdat zonder natuur er geen leven zou kunnen plaatsvinden. Zoek de verbintenis maar in het woord “gastheer” wij zijn te gast “GAST” en hij is de heer “HEER” GASTHEER. Planeet Aarde helpt, staat de mens bij en biedondersteuning in het dagelijks leven. Maar om dat te begrijpen en om weer in contact te treden met ons Intuïtie, Instinkt en Gevoel zouden we helemaal vanaf vooraf aan opnieuw moeten begingen. Want je ware ID (identiteit) begint bij je echte Maya Sterrenbeeld. Dat het fundament aangeeft van je levensweg. Alle andere Sterrenbeelden zijn verzonnen om je van je levenspad af te halen door je te manipuleren en/of voor de gek te kunnen houden.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu nieuwsgierige naar je Maya Sterrenbeeld bent
"enter MENU MAYAN: Maya Tun Uc ZonneMaanjaar"

Inzicht nr 3. Reïncarnatie; vanuit betrouwbare bron is vernomen dat het priesterdom Reïncarnatie (de ziel reis) opzettelijke heeft verzwegen...

Reincarnatie

...want zij dachten namelijk zo "als je ergens niet vanaf weet, dan iemand ook niet zo snel op zoek zou gaan naar de sleutel om de informatie vanuit je vorige levens (reïncarnaties) via de Akasha Kronieken-/archief wil raadplegen". Het is namelijk ook gebleken dat de Aartsbisschoppen van het bestaan van de Akasha afweten en zichzelf wel toegang verschaften tot privé informatie van derde, zodat ze met voorkennis mensen om de tuin konden leiden met...

Inzicht nr 4. Akasha Kronieken; ook wel “the Book of Life” genoemd, bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere levens zijn hierin opgeslagen.

Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer. Kortom, het is één enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens. Het begrip Akasha komt uit het Oosten en refereert aan het collectief geheugen. Via channelen (channelen is het ontvangen van boodschappen uit het onderbewuste) kan je hiermee contact maken. Edgar Cayce (zie GLOBE MENU: Edgar Cayce vs. Globe Doctor), de grote mysticus, genezer en helderziende heeft veel beroemde readingen uit de Akasha Kronieken gedaan, (enter de slapend onderbewustzijn innerlijke linktheorie (SOIL)). Hij gaf aan dat de Akasha Kronieken van een ieder geopend kan worden zodra afstemming met het onderbewuste in jou plaatsvindt... dat is iets wat iedereen kan leren!

Inzicht nr 5. Just Lay Back And Enjoy The Ride; maar waarom hebben we die keuzevrijheid eigenlijk niet in het verleden gehad?

Als je niet in lijn met de Juliaanse kalender (de huidige Gregoriaanse kalender waar nu de wereldmarkt op is gestandaardiseerd is niet meer dan een aanvulling op de Juliaanse kalender) meeliep werd je meestel aangezien als een Heks en/of als een waanzinnigen (zie ook www.HeksenVervolging.Hyves.nl) en belande je op de brandstapel. Dat waren de werkwijzen om je via hun tijden van hun verzonnen kalender te onderdrukken en te hypnotiseren om je op een ander traject te zetten dan je eigen dagritme vanuit je naturenevolutie toelaat (zie menu MAYAN: Tzolkin Code Kraken). Want iedereen heeft een dagcyclus en een zogenaamde natuurlijke dagritme die samenloop met je biologische klok. En wat blijkt nou dat een van de cyclus genaamd the Tun Uc ZonneMaanjaar gelijkloopt met onze biologische mee tikkende klok. Waar je dus energie kan uitputten maar wordt je daarvan weerhouden wordt je helemaal leeg getrokken van je kostbare energie. Waardoor je minder praatjes heb en ze je zo onder de duim kunnen houden en we zo makkelijk manipuleerbaar zijn. Dat doordat ze ons de wet voorschijven en die weer instaand word gehouden door het militair apparaat c/q. de politie.

Inzicht nr 6. The Age of the Sleepwalkers; omdat we voor de gek zijn gehouden door mensen die onder een dak werken met bedachten meganiche kalenders. In het verleden staan er valse profeten op die beweren dat ze de Goden mogen vertegenwoordigen (zie GLOBE MENU: Apocalypse), zodat we gehypnotiseerd door het leven moeten gaan.

Om ons zo ver als mogelijk van onze gevoel te weerhouden. We kunnen hier dus spreken van het feit dat we al van jongs af aan gebrainwasht zijn.

"Therefore the globe doctor invites students to join The United Universe"

Let wel dat elke kalender, of het nou de Islamitische, Chinezen, Joodse en/of de Gregoriaanse kalender was. Op hun eigentijdse manier heeft klaargespeeld (behalve bij de Maya's dan). We leven nu niet in the Age of the stupid maar meer in the hypnotic Age. Want om mee te draaien in de maatschappij, is zoals een drugs die me Down heeft gemaakt en je doet leven als een Slaapwandelaar.

Inzicht nr 7. Maar het leven is zo vermoeiend; want een gemiddeldedag van een doorsnee burger heeft de economie zo weten uit te buiten dat het een lijdensweg is geworden om gewoonweg door te komen.

We kunnen hier dus spreken van een Drugs Down Kick. Die een upper nodig heeft om het einde van de dag te halen. Terwijl het natuurlijke leven een Natural Hai geeft (zie GLOBE MENU: Natural High) om alleen maar te zijn in het Hier en Nu.

Natural High

Nee maar goed we gaan wel op zoek naar een kunstmatige en/of synthetische drugs om ons lichaam en geest op te liften. Die ons lichaam alleen maar voor de gek houd en het zo toe laat dat we maar van alles tot ons nemen om goed te voelen.

Het leven was een drama dat me toen depressief en Down maakten. Terwijl de gezonde levensstijl van nu... me een Natural Hai oplevert, wil je ook weten hoe? Enter dan de Raw Food informatie site van the globe dr. Johan van der Beek. Maar is een gezonde levensstijl eigenlijk duur? Nee... neemt het veel tijd en aandacht in beslag? Nee... is het moeilijk om een gezond levensstijl na te leven? Nee... want het vergt net zo veel moeite om je aan een verslaving te houden... dus gaat dat gewoon vanzelf (zie MENU UITNODIGINGEN: Raw Food).

Inzicht nr 8. Er is eigenlijk maar één universele wet; het "Universeel Bewustzijn". Waar u uw aandacht aan besteed "daar wordt u zich dan bewust van". Alle andere wetten worden hierna pas van kracht. Zeker ook omdat we deel uitmaken van het Kosmisch geheel (weet u nog vanuit Globe vs. Human?).

Daarom zou iets herkenbaar en begrijpelijk bij ons over moeten komen. Anders is het niet ons ding en hoeven we er daarom ook geen aandacht aan te besteden.

Iedereen heeft zo zijn eigen waarheid; maar over een ding kunnen we het allemaal wel eens zijn, jezelf altijd (24/7) goed voelen is hoofdzaak nummer één!

Yoga & Massages by Sanna

VIP treatment die globe dr. Johan van der Beek altijd neemt; is een uurtje Yoga, gevolgd door een uurtje Masseren, daarna in een hangmat uit Spacen terwijl er een Raw Food lunch voor me wordt opgediend (I'm In Heaven Now!).

Voor meer informatie over de massages, Yoga lessen, Drumhealing en/of de 5-Ritmes dans verzorgt door Sanna kunt u hier klikken.

Eight guidelines to do...

...je kan maar een minuut zonder zuurstof, een dag zonder slaap, drie dagen zonder water te drinken en maar een paar weken zonder voedsel enz. voordat er onomkeerbare processen in je lichaam plaatsvinden met grote gevolgen van allerlei ziekte van dien. En toch zijn er mensen die het hier niet zo nauw mee nemen. De achtrichtlijnen zijn bijvoorbeeld...

De éérste richtlijn gaat over zuurstof; zuurstof is de meest belangrijke stof waar ons leven van afhangt. Het is noodzakelijk voor elke cel en al het weefsel in ons lichaam. De cellen van ons lichaam zijn afhankelijk van bloed voor de zuurstoftoevoer. Zodat het gebruikt kan worden om energie te produceren die nodig is voor het leven. Een doelbewuste ademhaling is het belangrijkste middel waarover wij beschikken. Een goede ademhaling is een weldaad voor het hele lichaam. Ooit hebben we allen eens goed geweten hoe we moesten ademhalen… namelijk toen we nog zuigeling waren. Maar tegenwoordige halen we slecht adem en laat dikwijls de kwaliteit van de ingeademde lucht te wensen over (bijv. door luchtverontreiniging). En als je dan ook nog eens slecht ademhaalt kunnen de gezondheidproblemen alleen maar opstapelen. Want bij verontreinigde lucht innamen en slecht ademhalen kunnen er ontelbare veel ziekte kiemen tot ontwikkeling komen diep in je longen. Maar als je door je buik ademt en elke keer weer goed je longen vult (als de omstandigheden dat toelaten tenminste) hebben de ziektekiemen minder ruimte om te kunnen floreren. Probeer daarom altijd aandachtig adem te halen maar adem altijd zonder moeite en forceer alsjeblieft nooit. Eigenlijk zou je zo moeten ademen zoals je tijdens de slaap doet zodat je thuis kan komen van nooit weggeweest te zijn (zie ook: Bewust Verbonden Ademen). Ikzelf zou daarom graag op een boot willen wonen want +- 70% van al het zuurstof komt uit de zeeën (zie daarvoor: Life free and earn money in the same time).

"Life free and earn money in the same time"

Richtlijn nr 2. Slaap; als je lichaam vraagt om een schoonheidslaapje zouden we dat nooit mogen negeren (gewoon zo mogelijk een middagdutje doen). En waarneer je moe bent gaan slapen en weer wakker worden zonder gewekt te worden. Minsten zo belangrijk is het om op een goed hoofdkussen te slapen. Ik zelf slaap bijvoorbeeld op een boekweitkussen want een goede dag begint 's-nachts... volgens de traditionele oosterse geneeskunde is het belangrijk dat het hoofd koel is en de voeten lekker warm zijn tijdens de slaap. Alleen dan is het lichaam in balans. Is die balans er niet, dan verstoort dat de nachtrust. Het boekweitkussen zorgt voor die unieke verkoeling van het hoofd door een optimale luchtcirculatie. Het boekweitkussen past zich volledig aan de vorm van Hoofd en de Nek aan. Hierdoor ontstaat een juiste ondersteuning in elke lighouding wat belangrijk is voor een diepe rustige slaap.

Richtlijn nr 3. Water; we zouden alleen nog maar water kunnen drinken dat uit een bron en/of uit de hooggebergten komt tot ons moeten nemen.

Richtlijn nr 4. Eten; doormidden van een Raw Food dieet te volgen kunnen de stamcellen onze zwakke plekken in het lichaam herstellen (Some call it Raw we call it Life Food). Waarnaar dat proces geheeld is kan de overgebleven energie gebruikt worden voor verdere geestelijke ontwikkeling. Nu dat ik een Raw Foodist ben voel ik me weer verbonden met de natuur (zie Raw Food for life).

Het Raw Food restaurant in Amsterdam

Live food & drinks café is vanaf nu 30-04-2010 open (openingstijden: dinsdag t/m. zaterdag, 10.00 tot 18.00 uur).

Proef de raw crackers, chocolade, energy balls & taarten en verse groene kokosnootsap (alles puur natuur, organic, onverhit en met liefde bereid en geserveerd). Ook voor bewustmakende films, de gezellige lounge-sounds en voel de hartelijke sfeer. Adres Overtoom 409, 1054 JP Amsterdam. Tel: 020-334 33 35, mail: info@energieregie.nl en internet zie: www.EnergieRegie.nl .

Richtlijn nr 5. Positieve instelling; the Mayan way of the Natural Time (zie MAYAN MENU: Tun Uc ZonneMaanjaar). Zodat je de Kosmische Energie van Hunab K’u ontvangt (zie MENU MAYAN: Hunab K’u).

Je zult er niet verstelt van staan als the globe dr. Johan van der Beek de Mayan way lives...
…as if one Raw Foodist, with his Feeling, al of his Hard, Body, Mind and Soul.

Richtlijn nr 6. Love...; van de tijdelijke liefde van een partner en/of onvoorwaardelijke van je kinderen houden die uit jullie relatie zijn voorgekomen (...You).

Richtlijn nr 7. Trainen; minimaal om de dag sporten en als je in Amsterdam woont doe je dat natuurlijke in de Jordaan bij de HealthClub. Om daarna een energie drankje en/of hapje te nuttigen. Want zij bieden de allerbeste superfood, smoothies & rawfood snacks. De Chocolate Club heet u welkom in het Superfood Cafe! Het adres van Mastercare en de sportschool van Healthclub Jordaan vind u op de 1e Rozendwarsstraat nr. 10, postcode 1016 PC Amsterdam.

Richtlijn nr 8. Opzoek en/of omgaan met gelijkgestemde; Be the Love, you wish to see in the World!

"anders kom je toch alleen maar in de verleiding van andere waarheden"

Het achtvoudige pad naar balance:

Afslag nr.1 The wonder of You:

Als het embryo van de vrouw wordt bevruchte ben je niet meer als een minuscuul kikkervisje met een DNA blauwdruk in een voorverwarmde oven. Waarna de celdeling begint en al na 50 replica’s zijn er 100 triljoen cellen (dat is vergelijkbaar met alle sterren in onze melkwegstelsel). Elke cel doet gemiddeld een paar triljoen dingen per seconden en alle cellen weten gelijkertijd wat een andere doet. Hoe kan het toch zo zijn dat een mens kan denken, piano en/of gitaar spellen, virussen en bacteriën bestrijden, giftige stoffen verwijderen en baby’s maken en dat allemaal tegelijk. En terwijl we dat doen volgen we de cyclus van de Maan en de Sterren. Want onze biologische klok en ritme volgt als het waren het orkest vanuit het Melkwegstelsel (Hunab K'u). En de innerlijke intelligentie in je lichaam is je bewustzijn, dat is het ultieme wonder en superieure genie die de wijsheid uit Hunab K'u ontvangt en bespiegeld.

"Deepak Chopra The Wonder of You"

Afslag nr.2 is een interviewt met goeroe Deepak Chopra:

Deepak Chopra heeft een geheel eigen levensfilosofie ontwikkeld door oude, spirituele wijsheden te combineren met moderne wetenschappelijke inzichten. Hij publiceerde boeken met zijn inzichten en verzorgde seminars die beiden gretig aftrek vinden. Oud-president Bill Clinton heeft bij herhaling gezegd zeer gecharmeerd te zijn van Chopra's ideeën. Het gesprek tussen Rick Nieman en Deepak Chopra gaat over wie Deepak Chopra is en hoe hij tot zijn inzichten is gekomen. Chopra legt hierin ook uit dat hij er van overtuigd is dat de wereld verbeterd kan worden als meer mensen ook zijn inzichten zouden toepassen.

Chopra's centrale thesis: Alles Is Bewustzijn!
“En als iemand zich bewust wordt van wat hij daadwerkelijk is, kan hij alles bereiken wat hij wil"

View part 5 of 5: Johan van der Beek with his Mayan Webcast Training Consciousness October 28 2011

Deepak Chopra zegt dat goede leiders, zoals Martin Luther King of Mahatma Ghandi, exact aanvoelen wat hun volgelingen willen en voorzien in hun behoefte. Slechte leiders, zoals George Bush, zitten gevangen in hun eigen vooroordelen en kunnen slechts primair reageren (zie Rick Nieman interviewt goeroe Deepak Chopra).

Afslag nr 3. Changing your tune! Who are we? What are we?

Religie probeert ons altijd iets op te dragen en de wetenschap probeert alles wetenschappelijk te verklaren.
Terwijl het pad van de natuur... zoals de globe dr. Johan van der Beek het hier neer zet, ons de juiste weg wijst!

De vierdeafslag komt uit bij de veertiende Dalai Lama:

en zijn naam is Tenzin Gyatso (geboren in 1935). De Dalai Lama is de spirituele leider van het Tibetaans boeddhisme. We zijn aan het begin van deze nieuwe eeuw (21ste eeuw) op een belangrijk moment aangekomen. Het kan een gruwelijke eeuw worden met natuurlijke en door menselijke handelen gecreëerde rampen (Olieramp Golf van Mexico groter dan gedacht). Het kan ook de grootste eeuw ooit worden door herstel van de natuurlijke balans en vreedzame samenleving met verschillende colturen en religies.

"enter hier de Boeddha Meditatie van globe dr. Johan van der Beek"

En bij afslag nummer vijf; komen we uit bij de zeer gewaardeerde persoon; Maya broer David Wolfe. Tevens mijn grote inspiratiebron over Raw Food For Life (enter: Raw Foods Explained).

"Let your Food be your Medicine and your Medicine be your Food...

...because you are what you Eat"

Some call it Raw we call it Life Food

Afslag nummer zes; er is nu wel genoeg bewijs voorhanden van "Medical Failure" om niet meer in de medische wereld te geloven...

Want doktoren verdienen pas aan personen wanneer wij ziek zijn. De een z’n net- niet- dood is de ander z’n brood. Op een mislijdende manier wordt er veel geld van onwetende burgers afhandig gemaakt en ergens op het pad der gezondheid is het geld belangrijker geworden. Zo belangrijk dat ziekten meer aandacht krijgen dan gezondheid. Soms begrijpelijk maar beangstigend voor het welzijn van de mensheid en onze planeet. Daarom zweert the globe dr. Johan van der Beek bij het wondermiddel MMS (zie INFORMATIE MENU: MMS (Miracle Mineral Supplement) en dus niet meer in de medische wereld! Maar als je elke dag weer met de hakken over de sloot de dag door wil komen zou ik je aanraden om gewoon door te blijven gaan met het rijksvaccinatieprogramma (Maar Niet Heus!) enter www.vaccinatie.hyves.nl

Find out the hidden dangers behind the swine flu shot...

Say 'NO' to the vaccine Please!

Afslag nummer seven; what about all the things that you said was yours and mine... did you ever stop to notice?

Stop, STop, STOp... STOP nou toch met graaien!
Hoe lang draait de wereld nog door? Zo gaan we naar de Haaien...

Think about the generations and to say we want to make it a better
world for our children and our children's children. So that they know
it's a better world for them; and think if they can make it a better place.

How can we look in the eyes of a child? While we destroy our World!

Bij nummer acht gaan we opzoek naar de waarheid (But You Can't Handle the Truth?): want ieder mens heeft zo zijn eigen visie op de waarheid en op wat hij en/of zijn belangrijk vind...

Zoek De Waarheid - Mijn Boodschap aan de Wereld

I can only show you the Door… (visions of Paradise) You're the one that has to walk through it:

Welcome into the Present Time and Place of The United Universe dot Com… check www.TUU.nu .Ik overbrug denken en voelen om tot Weten te komen maar weten is niet genoeg. We moeten het Toepassen... Willen is niet genoeg we moeten het gewoon doen! Daarom ga ik in vol vertrouwen mee op de stroom van het leven. In drie zinnen, hoe the globe dr. Johan van der Beek, met zijn United Universe wil bijdragen aan een betere wereld vind je via deze link enter: ook man met een missie...

The United Universe is de allereerste wereldse internet organisatie
dat wil zeggen, elk van de 237 onafhankelijke staten en zelfbesturende gebieden die onze wereld rijk is...
zo zijn eigen internetsite en een aparte database heeft en klik hier voor meer informatie

Dit is het achtvoudige pad van the globe dr. Johan van der Beek... thats leads to global Awareness:

<<< Hier Begind Het Mee; Maya Lezing 2012 Shift >>>

Al deze basis behoefde zijn ten alle tijden daar voor je om te ervaren, proeven, ruiken en aan te raken en en en het mooie van dit alles is dat het je zelfs geld zou kunnen besparen.

"Ik gebruik al dat ik geleerd heb en manifesteer mijn scheppingskracht"

Maya dagaffirmatie van op maandag 3 mei 2010 voor Johan van der Beek (kin 25 - rode Slang op toon 12...

...ik heb mijn scheppingskracht gemanifesteerd, alles achtergelaten dat niet meer nodig is en mag nu mijn handen openen om het loon van mijn werk te ontvangen (de weg naar... om een geverderde Slang te mogen worden). Met dit verhaal sluit ik mij zoektocht af met dit cadeau (traktatie) voor me medemens want met dit verhaal als lijdraat en basis kunnen we heel de wereld aan!

Power to al the people (because we are equal).

Evolution Takes No prisoners:

Anno het jaar nul... vanaf het begin van de telling van de kalender waar de wereldmarkt nu op is gestandaardiseerd. Dat was tevens de inleiding waarmee we oogluikend hebben toegelaten dat ze onze evolutieproces op een tijdelijk zijspoor hebben kunnen zetten...

...zodat ze ons de les konden lezen. Om gebrainwasht te worden en we in de pas moesten lopen met hun onnatuurlijke tijd en wetten. Waardoor we elkaar uit het oog zijn verloren (uit het oog maar niet uit het hart).

Welkom in het Hier en Nu (time and place) van de natuurlijke tijd; je hebt daar al de tijd al met één been in gestaan maar er nooit vanaf geweten. Want je idee van tijd is geprogrammeerd door je horloge en de 12 maande kalender met tijd frequentie 12:60 (tijd is geld) van de Gregoriaanse kalender. Zonder de voorafgaande wetenswaardigheden van deze site zouden we nooit bewust kunnen worden van de voorborgen Maya ZonneMaanjaar en zijn natuurlijke 13:28 tijd frequentie (voor het gevoel) enter de Maya Tun Uc Zonnemaanjaar.

Ik weet dat de relatie van ons heel ver terug gaat:

We zijn ooit het contact ver in het verleden kwijt geraakt door te reïncarneren (zie THEORIEËN MENU: Reïncarnatie). Om weer in dit huidige leven (21e eeuw) de draad op te pakken en bij elkaar te komen om ons samen in te gaan spannen.

What if; als we de tijdmachine van "Reïncarnatie"... het niet voor niks is dat we toevallig met alle mensen die ons dierbaar zijn. Dit hebben gebruikt en ervoor hebben gekozen om nu deel te mogen nemen aan deze "huidige tijd met dit bewustzijn". En we het aanstaande fenomeen "het magische Maya jaar 2012" mee kunnen maken. Hoe bijzondere zou je dat vinden?

Sinds mensheugenis:

Alle mensen van alle tijden, colturen en continenten die altijd al hebben gestreden voor hun recht van spreken, en als wereldburger... the globe doctor roept jou, je familie, geliefde en vrienden die nu zijn mee gereïncarneerd in deze Helse tijden Op... Where Are You Now? Nu is het moment daar om samen de strijd weer aan te gaan... One Love One Destination! Wordt alsjeblieft wakker achterin de rollercoaster trein (in je hoofd)... and

enter: The United Universe Express Metafoor

...en bezef dat het volgende station voor 2012 (zie MENU MAYAN: voorspelling) daarvoor moeten uitstappen. Om samen de wissel weer in het juiste spoor te krijgen en we op het juiste station kunnen opstappen.

ENTER: REFLECTIONS OF A NEW VISION

Zodat de natuurlijke Maya Tun Uc ZonneMaanjaar weer geaccepteerde kan worden (zie MAYA EXPERTS: Johan van der Beek). Maar omdat we niets hebben afgesproken in het verleden, vanwaar spreken we af als we elkaar kwijt raken in de toekomst. Is dat volgens mij gewoon het probleem... the globe dr. Johan van der Beek, staat in ieder geval hier op jullie te wachten (attempting to United the Globe)."Individually, we are one Drop (noting), but together… we are an Ocean (the world)"

Laat the globe doctor het maar opnemen tegen de Paus:

En hem goedschiks en/of kwaadschiks de mechanisch c/q. onnatuurlijke tijd (12:60) uit handen te nemen door hem aan te klagen (zie INFORMATIE MENU: Godslastering).

Dan kan iedereen anders in stilte een protest houden door zich van de Gregoriaanse kalender te gaan distancheren en de natuurlijke tijd van 13:28 van de Maya Tun Uc ZonneMaanjaar te hanteren (enter: Mayan - 2012 Shift). Waardoor de priesterorde gecreëerde machtsmiddel vanzelf wel uitdooft! Want veel mensen waaronder ik toen ook; hebben nooit een flauw idee gehad... dat er jaarlijks geld (VEEL GELD), miljoenen voor alle geregistreerde kerkgangers in het "Doopregister", van de belastingbetaler wordt overgemaakt naar het Vaticaan (ik viel van mijn stoel toen ik daar achter kwam). Daarom zijn ze natuurlijk Wereldwijd zo machtig geworden door de eeuwen heen. Dus uit het oogpunt (Point Of View) van de Gevederde Slang... zorgen miljoenen kerkgangers ervoor dat het Vaticaan en zijn onderdanen gewoon hun misdrijven kunnen blijven uitvoeren. Waardoor hun machtsimperium alleen maar blijft toenemen. Daarvoor is het van groot belang dat voor mijn part iedereen moeite gaat doen om zich hiervan te distantiëren. Zodat de heerschappij van de Paus en haar Vaticaan gestaagd afneemt tesamen met hun kalender.

Via deze link vindt u de juiste stappen die u kunt nemen voor het uitschrijven bij de (katholieke) kerk, enter: http://dry.sailingissues.com/uitschrijven-kerken.html voor de bron enter: http://dry.sailingissues.com/uitschrijven-kerk.html

Hunab K'u, the spirit behind the thought:


Globe dr. Johan van der Beek - Red Crystal Serpent...

...ceo The United Universe
e-mail: uniteduniverse@hotmail.com
phone: +31 (0) 6 15 87 18 94.

Copyright © Globe United - All rights reserved -|Privacy Statement|